Heel Beek Bakt

doorOrganisatie

Heel Beek Bakt

Naast de superspannende jacht op de Kroonjuwelen organiseren we op Koningsdag Heel Beek Bakt!
Iedereen mag meedoen, je hoeft je er niet voor in te schrijven.

Creëer op Koningsdag je eigen, originele gebakje (formaat taartpunt, niet groter!!!), verzin er een naam voor en breng jouw lekkernij tussen 11.00 uur en 12.00 uur naar de hoofdingang van het Kulturhus in Beek.

De baksels worden gejureerd door Hans de Echte Bakker. Behalve eeuwige roem als beste gebakjesbakker van Beek komt de allerlekkerste lekkernij met de leukste naam in de vitrine van de bakkerij te liggen! Heel Beek kan van jouw creatie genieten.

De wedstrijd vormt ook onderdeel van de live-uitzending via Omroep Berg en Dal (KPN kanaal 1440 en Ziggo kanaal 36)!

Wij hebben nu al zin en trek!

Over de auteur

Organisatie administrator

Geef een reactie