Reglement

 • Let op. Jacht op de Kroonjuwelen, Home Edition heeft andere regels dan de voorgaande edities. Allerbelangrijkste! BLIJF THUIS. Zorg als je teamleden op meerdere adressen wonen dat je via Skype, Zoom of andere online mogelijkheden contact met elkaar hebt.
 • Het team:  Kan bestaan uit jezelf of meerdere personen. De teamleider moet 18 jaar of ouder zijn. Verzin een leuke teamnaam en lever een digitale foto aan van (een deel van) je team. De teamleider geeft ook zijn 06-nummer door. We maken een whats-app groep waarin alle teamleiders zitten. Hierin worden nieuws, tips en hints doorgegeven.
 • Het inschrijfformulier: Inschrijven moet via het inschrijfformulier
 • De vragen: Bij de start om 11.00 uur start op deze site de Jacht. Klik in het menu hierboven op Start en begin bij Vraag 1. Zie je de knop Start niet in het menu staan? Klik dan refresh (F5) In deze editie begin je bij Vraag 1 en kan je pas naar Vraag 2 als je het goede antwoord hebt doorgegeven, enzovoort. Je mag oneindig veel keer proberen. Het team met de meeste vragen goed of het snelste alles heeft beantwoord wint.  
 • Kroonjuwelen: Bij een paar vragen is het goed om even je best te doen. Daar zijn extra prijzen aan verbonden. 
 • Ik weet de vraag echt niet, en nu? Geen nood! Je hebt drie Prinsessen om in te zetten. Die kosten wel geld als je uiteindelijk de hoofdprijs wint. 
  Bij de eerste Prinses Ariane gaat er €25,- van de prijs af
  De tweede Prinses Alexia kost je €50,- 
  Het inzetten van de derde Prinses Amalia laat €75,- van de hoofdprijs verdampen.  
  Na het inzetten van de prinses krijg de teamleider direct via Whatsapp het antwoord op de vraag toegestuurd.
  Het prijzengeld dat is uitgegeven aan de Prinsessen geeft de organisatie aan een nog te bepalen goed doel 😉 
 • Uitslag: De Jacht duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Het team dat de meeste vragen heeft beantwoord of als snelste alle antwoorden heeft gegeven wint de prijs, een bedrag van € 250,-!!! De uitslag is bindend en staat niet ter discussie. Indien zich situaties voordoen waarin dit reglement niet voorziet, neemt de organisatie een niet aan te vechten beslissing.
 • Aansprakelijkheid: De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor negatieve gevolgen die zijn veroorzaakt tijdens het deelnemen aan de Jacht op de Kroonjuwelen.