Sponsoren

Koningsdag 2021 sponseren? Kan dat dan?

Jazeker! Met 100 teams overtrof de ‘Stay at Home Edition’ van de Jacht op de Kroonjuwelen vorig jaar weer ieders verwachtingen. Ook al konden we het niet zo vieren zoals we gewend waren: op 27 april 2020 was Beek toch weer in de ban van de juiste antwoorden en de mooiste kunstwerken. En iedereen deed mee, hielp mee of leefde mee. Allemaal vanuit huis, maar toch in verbinding met elkaar. Hoe prachtig!

Helaas zijn we genoodzaakt er nog een corona-editie aan vast te knopen… Maar niet getreurd: ook dit jaar zullen we de gemeenschap weer vermaken en verrassen! Want ook al kunnen we niet bij elkaar komen, dankzij een uitgekiende multimedia-strategie zullen alle Beekse huiskamers en tuinen weer oranje kleuren!

Daarvoor zijn wij op zoek naar sponsoren. Draag jij de Beekse gemeenschap een warm hart toe? En wil je iedereen laten weten dat jouw bedrijf bijdraagt aan het succes van dit evenement? Wordt dan sponsor!

Wij bieden de volgende, koninklijke sponsorpakketten aan:

Welk pakket past het best bij jouw wensen? Geef je keuze door aan de sponsorcommissie van het Oranje Comité door te mailen naar sponsoring@koningsdagbeek.nl

Koningsdag 2021: Samen maken we er een feest van!